logo Muze

 

Atelier de Muze

 

06-47660050

06-47660051

Tekstvak: Zomercursussen in Frankrijk

Op een prachtige plek in Frankrijk 
gaat Atelier de Muze in 2018 weer glascursussen verzorgen. 

“De pracht van smeltend glas”
Onder begeleiding van glas kunstenares Anjo Brohm  5 dagen aan de slag met glas aan de brander.

Voor beginners: Kennis maken met allerlei technieken die al tijdens de eerste dag kralen tot resultaat hebben. Elke dag gaan we een stap verder om je vaardigheden te verfijnen zodat je al doende in korte tijd de voeling met het glas krijgt waardoor je kunt gaan spelen en je eigen creativiteit tot uiting kunt brengen in je werk.

Voor gevorderden: We pakken de draad op jou niveau op en werken verder aan technieken, je verbreedt de mogelijkheden om het glas naar je hand te zetten bij het, toepassen van delicate decoraties, uit losse onderdelen opbouwen enz.

Heerlijk geïnspireerd door de mooie omgeving en aangename sferen de kleuren laten sprankelen ! Iedereen wordt dus op zijn of haar eigen niveau begeleid zodat je in deze cursus echt heel veel kan leren en maken.
  
De ervaring leert dat het fijn is om lekker wat uren aan een stuk door te werken, dan zit je er echt in. Dus in principe werken we van 9.00 tot 13.00 waarna een welverdiende lunch goed zal vallen. 
Dit betekent dat er in de middag tijd is voor de omgeving, cultuur, zwemmen, niksen enz. of…
Het gebruik van gas, glas alle andere materialen en gebruik gereedschappen is inbegrepen tijdens de standaard cursus uren.
Prijs: € 510  p.p. voor 5 dagen incl. materiaal, 3-gangen menu, koffie, thee en drankjes (excl. Accommodatie). 

Voor meer informatie:

en inschrijven klik hier
P1030419P5190749PB040285

info@anjobrohm.eu     06-47660051